CYBORG a scris:
Pai, dupa logica dvs. halucinant de falsa, incredibila, irationala, cand va voi vedea pe strada am sa va arunc in fata toate insultele, toate laturile care-mi vin la gura-referitoare la familia dv etc....voi face asta zambind si nepasator stiind ca dv. nu vreti sa ma intretineti (e vreo suma de milioane?!...)
in puscarie pe mine, care v-am injurat de mama si de...Sau ,de fat, propuneti ca oamenii sa se faca albie de porci reciproc si sa scoata cutitele?!
Nu va intretin in puscarie, dar insultele se pot pedepsi pecuniar (material, adica). Cand stiti ca riscati sa ramaneti fara avere din cauza despagubirilor de dat, o sa va ganditi mai bine daca e bine ce faceti. Iar cei fara avere stiti ca presteaza munca in folosul comunitatii daca nu au bani de amenzi.
Daca X te injura, pedeapsa se duce catre contribuabili pentru ca li se papa niste bani, desi ei nu au nicio vina.
Si poate explicati ce inseamna logica " halucinant de falsa, incredibila, irationala". Argumentati ce spuneti. Cu argumente progreseaza lumea, nu cu etichetari gratuite.