suntem 3 frati in viata ,parintii au murit acum 30 de ani,eu locuesc in casa parinteasca ,la care in timp am facut numeroase modificari,am platit impozit pe numele meu la primarie.
ce drepturi ar mai avea ceilalti frati
Dupa dezbaterea succesiunii, cota-parte din dreptul de proprietate, odata individualizata, poate fi transmisa catre un succesibil, cu titlu oneros sau cu titlu gratuit.
Transmisiunea dreptului de proprietate poate avea loc chiar daca nu este sistata starea de indiviziune prin partaj.
Dezbaterea succesorala, operatiune finalizata prin emiterea certificatului de mostenitor, care reprezinta titlu de proprietate, poate avea loc chiar daca o persoana nu este prezenta .( va exista o terta persoana, in calitate de mandatar, care sa reprezinte interesele coeredelui , conform procurii speciale ).
Instrainarea bunului indiviz, in materalitatea sa, poate fi facuta numai daca exista acordul de vointa al tuturor coproprietarilor, respectand regula unanimitatii.
( cota-parte din dreptul de proprietate poate fi instrainata, prin act autentic, existand acordul de vointa al proprietarului ).
Succesiunea este deschisa prin moarte.
Procedati la dezbaterea succesorala , respectiv la partajare.