avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calitate de mostenitor fara fratele din S.U.A
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calitate de mostenitor fara fratele din S.U.A

Buna ziua,tatal meu a decedat luna trecuta.Avea 2 copii: pe mine si un alt copil care este cetatean american si locuieste acolo.As vrea sa aflu cum si daca este posibil sa imi fac un certficat de calitate de mostenitor fara fratele din America?Daca el nu vine in tara cum pot proceda?
Va multumes foarte mult!
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
Maria898, utilizator

Alte discuții în legătură

Sucesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, stabilire cote intre mostenitori Chan Chan Buna ziua, Exista un certificat de mostenitor dupa tatal decedat in 2003, pentru bunurile existente pe teritoriul Romaniei, cu 3 mostenitori : - Sotia ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - mostenire ro + america Chan Chan Buna ziua. Soacra mea, cetatean roman, in momentul decesului (2022) se afla intr-un proces de succesiune in America dupa parintii ei (cetateni americani ... (vezi toată discuția)