avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10 fondul proprietatea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10 fondul proprietatea

buna seara ,

sunt unul din mostenitorii unei case si teren pentru care a fost depusa cerere de despagubire ,primind ptr acestea actiuni la fd proprietatea .

problema este ca am fost omis ca si mostenitor ceilalti au declarat ca sunt singurii mostenitori si as dori sa stiu cum as putea sa aflu cat au primit si ce pot sa fac in continuare .
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum sa impiedic construirea pe terenul bunicii? ContSters53513 ContSters53513 As avea inca o intrebare,acum a murit si bunicul meu ,voi primi cetrificatul de mostenitor ,insa sora mea vrea sa contruiasca un imobil pe acel teren,in ciuda ... (vezi toată discuția)
Stabilirea hotarului Racheru Liviu Racheru Liviu cum trebuie procedat , pas cu pas , ptr. a putea stabili hotarul cu un vecin in urma unei hotarari judecatoresti. Vecinul si-a amplasat un gard din plasa de ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa cu teren in neregula spiridus spiridus Buna seara, Am cumparat o casa acum 8 ani, casa este de 378 mp, terenul - gradina aproximativ 15 arii, am descoperit la notar ca defapt terenul care este ... (vezi toată discuția)