avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma care are de recuperat bani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma care are de recuperat bani

Firma A a facut un contract de Asociere in Participatiune cu firma B.
Firma A a contribuit cu o suma de bani pentru ca firma B sa dezvolte o afacere.
Contractul prevede ca firma A sa primeasca un procent din profitul anual net de la firma B.
Firma B a inregistrat,pana acum,fiecare an pe pierdere.
Avand in vedere ca Firma A a contribuit la aceasta asociere,nu a imprumutat firma B,neexistand cale de atac pentru recuperarea banilor,intrebarea este:
-cum se poate inchide la Registrul Comertului Firma A,daca in contabilitate apare acest Contract de Asociere in Participatiune ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Asocierea in participatiune si aplicarea prevederilor fiscale pt fiecare dintre asociati amx2103 amx2103 In cazul unei asocieri in participatiune intre doua entitati private (doua firme sau o firma si o persoana fizica) in care o firma va presta anumite servicii ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune mel4 mel4 Ce tip de contract reprezinta contractul de asociere in participatiune? Cand se foloseste frecvent un astfel de contract? Ce conditii trebuie sa indeplineasca ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatiune intre consiliul local si o firma in vederea exploatarii unui bun public clarias clarias Bună ziua,am și eu o nelămurire,vă rog frumos.Primarul din comuna mea a inițiat o hotărîre de consiliu,aprobată de 2/3 din consilieri, în ... (vezi toată discuția)