avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, protejare giranti
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, protejare giranti

am o decizie de executare silita.la obtinerea creditului am avut nevoie de giranti,acum nu vreau sa fie implicati.ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: sandy belle , utilizator 00:34, 13 Noiembrie 2013
Decat sa platiti in totalitate debitul.
In rest , garantii raspund pentru achitarea debitului ei renuntand la beneficiul de discutiune si diviziune.
Daca sunteti insolvabil, vor fi executati girantii.
gerberga a scris:

Decat sa platiti in totalitate debitul.
In rest , garantii raspund pentru achitarea debitului ei renuntand la beneficiul de discutiune si diviziune.
Daca sunteti insolvabil, vor fi executati girantii.

dar daca eu sunt executat silit si mi se retine pe statul de plata si se vireaza bani in contul executorului de ce mai sunt executati silit si codebitorul si girantul? 1/3 din venitul fiecaruia insumate depasesc lejer dublul ratei ce trebuia platita la banca ...e normal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut ifn nicol-dd nicol-dd Buna ziua. Am o colega care a luat un imprumut de la C.A.R. Metropolitan iar din diverse motive nu a reusit sa plateasca trei rate. Conform contractului in ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar - codebitor solidar seba1978 seba1978 Buna ziua, Speta pe care doresc sa o expun s-a mai dezbatut deja, dar nu am gasit un raspuns 100% sigur. Asadar, Am contractat un credit de tip punte in ... (vezi toată discuția)
Amanare poprire calytul calytul Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)