avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Manual de utilizare radar.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Manual de utilizare radar.

Unde gasesc un manual de utilizare a cinemometrului (radar) ca sa intreleg semnificatia tuturor elementelor de pe o poza radar, As vrea s postez aici poza, dar nu se poate.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:18, 12 Noiembrie 2013
Doriti sa va angajati operator radar?:)
Pentru a posta un fisier .jpeg puteti incarca fiserul pe site-uri gen [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate amenda si amplasare radar luciminea luciminea Buna ziua ! Numele meu este Lucian Minea, si imi cer scuze daca acest subiect a mai fost dezbatut, nu am reusit sa gasesc ceea ce caut. Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Radarele fixe sunt in ilegalitate!!!!! Dan Paul Dan Paul Rdarele fixe sunt in ILEGALITATE,din cauza ca nu sunt omologate de BMRL(Biroul Roman de Metrologie Legala),doar cele de pe DN 1(Balotesti,Ciolpani,Puchenii ... (vezi toată discuția)
Litara "t" pe poze radar Eu contest Eu contest Buna ziua, vreau sa aflu daca sunt victima unui abuz din partea politiei rutiere, care mi-a suspendat carnetul pentru viteza. In timpul procesului mi s-au ... (vezi toată discuția)