avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... en gross
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

en gross

in cazul unui depozit engross ce fel de acte si autorizatii trebuie avute ca sa fie in regula?
Cel mai recent răspuns: LEGALN , utilizator 11:29, 2 Aprilie 2009
Trebuie sa existe in obiectul de activitate, cod CAEN. punctul de lucru sa fie inregistrat la RC si autorizatiile necesare functie de profilul de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
O societate poate desfasura unul din obiectele secundare de activitate? ContSters79057 ContSters79057 Am cerut la Registrul Comertului furnizarea de informatii privind o societate comerciala.In raportul istoric al firmei apare la CERERE MENTIUNI din data de ... (vezi toată discuția)