avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuinta Gothaer
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuinta Gothaer

Buna ziua,
Asigurarea facultativa "Casa Mea" de la Gothaer este o asigurare complexa(dupa cum scrie in contract), prin care se asigura locuinta,bunurile si raspunderea civila a familiei.
Aceasta firma clameaza la paragraful al doilea faptul ca ofera gratuit acoprire pentru: Bunurile din locuinta in limita a 5000 de euro, valoare globala la prim risc; raspunderea civila a familiei in limita a 3000 de euro/eveniment/per.asigurata.
Referitor la capitolul "Pentru locuinta si bunuri", la punctul 5,respectiv riscul "Apa din conducta" este acoperire in sub-limita a 1000 euro/eveniment/per.asigurata.
Ceea ce nu inteleg din aceasta polita este de ce eu, asigurat, nu beneficiez de valoarea globala stipulata la prim risc,respectiv suma de 5000 de euro, in conditiile in care pagubele se ridica, estimat prin devize la 4500-5000 euro si mi se aplica prevederea de la punctul 5, cap."pentru locuinta si bunuri"?
Avand in vedere ca am platit polita asa cum afost stabilita si am ales inclusiv raspunderea civila a familiei, de ce nu se respecta termenii contractuali?
Unde ma pot adresa cu o plangere?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Despagubiri, in acest caz? miki3 miki3 Am fost inundati si pe langa multe stricaciuni(parchet, pereti, mobila, covoare) a luat apa si laptopul prietenului care era la mine in vizita. Ma ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta. cosnel cosnel Am o asigurare PAD si una facultativa OPTIM CASA de la City Insurance. Acum catva timp am fost inundat de vecinul de deasupra deteriorandu-se zugraveala, ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare facultativa dmmadeea dmmadeea Care este suma cu care sunt despagubit in cazul unei polite de asigurare facultativa pentru locuinta?De exemplu pentru o suma asigurata de 35 000 euro ... (vezi toată discuția)