avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedepsirea recidivei in contraventii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedepsirea recidivei in contraventii

Buna ziua!

Cum este pedepsita recidiva in cazul contraventiilor.E vreo lege?
DE EXEMPLU , AM UN VECIN HULIGAN POLITIA I-A DAT AMENDA PENTRU TULBURAREA...SI I-A ZIS CA DACA MAI FACE O PATESTE MAI RAU. ADICA?!
Fiindca degeaba ii da politia aceeasi amenda si huliganul recidiveaza...n-am facut nimic.
Deci cum se pedepseste recidiva dupa ce huliganul deja a primit o amenda?Ii mareste amenda, ii face dosar penal la trei abateri(cum stiam eu)?!
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:05, 13 Noiembrie 2013
nu e vorba de recidiva contraventionala, asa ceva nu exista.

daca i s-a dat amenda pe motiv ca fapta lui nu are pericolul social al unei infractiuni aceasta solutie nu se poate da de trei ori
Deci eu va intreb cum poate fi pus huliganul la punct daca, dupa ce politia i-a dat amenda, el repeta fapta.Sau locatarii sunt obligati sa suporte?
pai daca repeta faptele o sa ii faca dosar penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca recidiveaza CYBORG CYBORG Avem un vecin-la bloc-un om rau, scandalagiu, odata a venit politia si i-a dat amenda, fiindca s-a certat si amenintat pe un vecin. Va intreb daca recidiveaza ... (vezi toată discuția)
Dupa ce a primit amenda, continua cu violentele CYBORG CYBORG Buna seara! Zice asa \\"ART. 180 Lovirea sau alte violenţe (1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu ... (vezi toată discuția)
Evacuare proprietar scandalagiu la bloc CYBORG CYBORG Buna ziua! As vrea sa stiu daca poate fi evacuat-prin intermediul parchetului etc.-un proprietar la bloc, scandalagiu,periculos.Sunt mai multi locatari ... (vezi toată discuția)