avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare titlu de proprietate

Buna ziua,
Detin un titlu de proprietate pentru un teren agricol ce a apratinut unui unchi. Sotia si toate rudele acestuia au murit si nu exista mostenitori in afara de mine, intrucat cei de la primarie mi-au dat mie titlul de proprietate in urma cu mai bine de 10 ani. As dori sa stiu cum pot intra in posesia acestui teren, pentru a-l putea da in arenda. Este nevoie de martori care sa certifice ca nu mai exista alti mostenitori?
O problema insa care este mai delicata: titlul de proprietate a fost emis pe un nume gresit al unchiului meu, in sensul ca cei de la primarie au folosit porecla dupa care era acesta cunoscut in sat, in locul numelui de familie. Deci ar mai trebui facuta si demonstratia ca este vorba despre una si aceeasi persoana.
Este nevoie de proces pentru acest lucru? Ce recomandari imi puteti oferi?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am asupra unui teren al carui mostenitor sunt .dar fara dezbaterea succesiunii? cornaca cornaca As dorii sa intreb pe cei care au cunostinta- Ce drepturi am asupra unui teren agricol, al carui mostenitor legal sunt. Tatal meu a decedat in anul 2000 in ... (vezi toată discuția)
Identificare teren agicol DragosManea DragosManea Buna ziua In urma decesului soacrei mele am mostenit printre altele si un teren agricol extravilan de 1 ha in comuna Cosmesti judetul Galati. Pana la decesul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Vasile42 Vasile42 In urma dezbaterii unei succesiuni s-a emis un titlu de proprietate in care celor doi mostenitori le revenea cate 1/2 din totalul de 2 ha teren ... (vezi toată discuția)