avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salarii compensatorii

sunt pensionat pe caz de boala gradul 2(boala obisnuita) ,vechime 22 ani in cadrul MAI ,la data pensionarii sa calculat salariile compensatorii inv valoare totala de 42530 ron iar in schimb am primit doar 8600 ron pe motiv ca nu am fost pensionat pe boala profesionala,ci pe o boala obisnuita,intrebarea este ce pot sa fac sa imi recuperez suma care sa calculat la iesirea la pensie

Alte discuții în legătură

Pensie de boala temporara. macsinciuc viorel macsinciuc viorel am fost operat in luna februarie cu diagnosticul hernie de disc cu paralizie la piciorul stang.medicul a precizat ca trebuie a ma pensiona pe caz de boala. A ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala. mirela_ila mirela_ila As vrea sa stiu si eu care sunt formalitatile pentru pensionarea pe caz de boala.Mama mea are 56 de ani si doar de 5 ani are carte de munca,cum se poate ... (vezi toată discuția)
Pensionarea pe caz de boala rambela rambela Care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru pensionarea pe caz de boala? (vezi toată discuția)