avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RADIERE AUTOVEHICUL
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RADIERE AUTOVEHICUL

Sunt SRL.Am vandut un autovehicol unei personae fizice pe baza de facture.M-am prezentat la primaria in localitatea unde am sediu social.Am prezentat facture si o declarative prin care am dovedit vanzarea din care rezulta toate datele cumparatorului si ale asutovehicolului.Mi s-a spus ca trebuie sa aduc o dovada de la serviciul inmatriculari de la judet.Cei de la inmatriculari spun ca asa ceva nu este correct ei nu elibereaza asa ceva.Ce trebuie sa fac in acest caz.Multumesc mult de tot.
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 20:08, 14 Noiembrie 2013
Niste incompetenti. Cei de la primarie trebuie sa scoata masina de la impozitul dvs doar pe baza documentelor care atesta ca ati vandut-o.
Aceasta este procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina second cumparata de la persoana juridica JeanaJeana JeanaJeana Buna ziua.Mi ar trebui o lamurire despre inmatricularea unei masini cumparata de la persoana juridica cu factura si chitanta.Biroul de inmatriculari imi cere ... (vezi toată discuția)