avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare Cod Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare Cod Penal

În temeiul art. 71 Cod penal, interzice inculpatului exercitarea drepturilor prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a şi b Cod penal, pe durata executării pedepsei principale...

Adica? Ce nu am voie sa fac?
Cel mai recent răspuns: byrooney , utilizator 00:29, 13 Noiembrie 2013
a) dreptul de a alege si de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice
b) dreptul de a ocupa o functie implicand exercitiul autotitatii de stat
Sunt minor, am un an cu suspendare ... de cand incepe pedeapsa ... ? de acum sau cand implinesc 18 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare primar florentin65 florentin65 Cine poate sa-mi spuna daca condamnatul din aceasta sentinta poate sa mai candideze la alegerile din 2012 Solutie: Dosar nr. 1356/295/2010 Sentinţa penală ... (vezi toată discuția)
Am si o mica intrebare ContSters158993 ContSters158993 ce inseamna: articolul 71,64 lit. a teza II, b cod penal (vezi toată discuția)
Abandon de familie prevazut si pred de articolul 305 aliniatu 1 cod penal dosar nr.1163./245/2008 munteanu vasile munteanu vasile In ce conditii instanta []nu[] pune in aplicare hotararea data de judecatoria iasi comdamnarea inculpatei ce a savarsit infractiunea de abandon de famile ... (vezi toată discuția)