avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am si o mica intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am si o mica intrebare

ce inseamna: articolul 71,64 lit. a teza II, b cod penal
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:50, 19 Iulie 2010
Art. 71 Cod penal prevede continutul si modul de executare a pedepsei accesorii.
Pedeapsa accesorie consta in interzicerea drepturilor prevazute in art. 64

Art. 64 Interzicerea unor drepturi
a) dreptul de a alege si de a fi ales;
b) dreptul de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat.
aer.64 lit a )teza a II-a inculpatului i-a fost interzis dreptul de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective si lit. b de asemenea i-a fost interzis dreptul de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat,
art 71-pedeapsa accesorie aplicata respectiv interzicerea drepturilor de mai sus.
Dreptul de a alege nu i-a fost interzis.
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot angaja ca sofer ? ContSters323899 ContSters323899 Am scos cazierul si scrie pe el astfel: Condamna 8 luni inchisoare cf art 81-82-suspenda conditionat executarea cu termen de incercare 2 ani si 8 luni art 6^1 ... (vezi toată discuția)
Grup organizat , spălare de bani și evaziune fiscală fapta ... Gherman Adrian Gherman Adrian Grup organizat , spălare de bani și evaziune fiscală Buna sunt un utilizator din 2008 AM NEVOIE DE AJUTOR Fapta 2008, sa prescris sau nu, fapta de ... (vezi toată discuția)
Pedepsele accesorii!!! wuwu99 wuwu99 ce inseamna pedepsele accesorii?va multumesc un forum super (vezi toată discuția)