avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract companie de cablu TV
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract companie de cablu TV

Buna ziua,

Este legal ca RCS RDS sa ma oblige sa fac contract pentru 2 servicii daca eu de fapt vreau numai serviciul de cablu tv?
Cel mai recent răspuns: Tirlea Andrei , Consilier juridic 22:22, 12 Noiembrie 2013
In conditiile in care dvs nu ati semnat contract prin care sa vi se furnizeze 2 servicii,nu poate
Daca insa dvs ati acceptat oferta si exista semnat contractul,este cam greu de revenit,doar in cazul in care furnizorul nu se achita de asigurarea calitatii seviciilor contractate
Domnule, nu va poate obliga nimeni sa semnati un contract. Un contract reprezinta, in primul rand un acord de vointe...doar ca in mai bine de 70% din cazuri, in societatea asta moderna, avem de a face cu contractele de adeziune, adica acel contract al carui intreg continut a fost prestabilit de catre una din parti si la care adera cealalta parte. Asadar, nu va poate obliga cineva sa semnati un asemenea contract...puteti opta oricand pentru un alt distribuitor...nu confundati dreptul de a adera la un astfel de contract cu o obligatie...este o diferenta majora...cum nici dumneavoastra nu puteti sa-i impuneti celui cu care doriti sa contractati, anumite termene...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Administratie bloc Nita Stefan Nita Stefan Va salut! Am achizitionat in apartament nou. Problema a inceput in momentul in care am vrut sa-mi fac contract la internet si tv.. eu am vrut sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societatea de cablu marcelutza marcelutza Buna dimineata.Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema: Am fost abonat al unei societati de televiziune prin cablu(KATV se numea).Din ... (vezi toată discuția)