mirela34 a scris:
. . . acum in instanta am aflat ca ar fi trebuit sa primesc aceasta rezolutie de la parchet, sau ca ar fi trebuit sa ma cheme Politia.
bună seara,
ați putea folosi mai multe variante : 1) formulați și depuneți instanței ce deține în prezent respectivul dosar solicitând retrimiterea dosarului către parchet întrucât dvs. nu vi s-au comunicat acele acte ale procurorului-rezoluția; 2) formulați o cerere parchetului ce a instrumentat acel dosar, solicitându-i a vă trimite și dvs. acea REZOLUȚIE.
de exemplu : Către, Parchetul de pe lângă . . . (de pe lângă Judecătoria ”X„ , Tribunalul, Curtea de Apel)
Subsemnata . . . domiciliată în (indicați adresa dvs.+codul poștal), în calitate de . . . a defunctului . . ., vă solicit a-mi trimite rezoluția procurorului din . . ..Vă precizez că eu nu am primit respectiva rezoluție.Vă mulțumesc, data, semnătura dvs
O formulați în 2 ex., le înregistrați și păstrați un exemplar.O puteți depune și recomandat cu Confirmare de primire și păstrați un exemplar ce-l veți anexa facturii recomandatei, păstrându-l la loc sigur.Depuneți respectivului parchet plângerea/contestația dvs., (criticând și totodată respingând ferm punctul de vedere al procurorului și argumentând și susținând cu DOVEZI și anexându-le în copie) împotriva rezoluției procurorului.Termen : 20 zile de la primire neluând în calcul ziua primirii.Respectați indicațiile procurorului de pe Comunicare la contestarea rezoluției.