avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Bunurile proprietate publica
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Bunurile proprietate publica

Având in vedere prevederile art.17 din Legea nr. 213/1998, privind proprietatea publica si regimul juridic al acestuia, abrogat prin Legea 71/2011, si Legea 215/2001 republicata si modificata ulterior art." Art. 124. - Consiliile locale si consiliile judeţene pot da in folosinţa gratuita, pe termen limitat, bunuri mobile si imobile proprietate publica sau privata locala ori judeţeana, după caz, persoanelor juridice fara scop lucrativ, care desfăşoară activitate de binefacere sau de utilitate publica ori serviciilor publice. " care se contrazic, va rog a ne preciza daca Consiliile Locale mai pot da imobile din patrimoniul lor in folosinţa gratuita, pe termen limitat persoanelor juridice fara scop lucrativ, care desfăşoară activităţi de binefacere sau de utilitate publica.

Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:34, 13 Noiembrie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosinta gratuita bunuri proprietate publica anna2000 anna2000 buna ziua, ART. 124 din legea administratiei publice nr. 215 zice asa: Consiliile locale şi consiliile judeţene pot da în folosinţă ... (vezi toată discuția)
Folosinta limitata mih123 mih123 ve rog sa ma ajutati. O institutie publica doreste sa ajute cateva familii cu copii multi prin punerea la dispozitia acestora a unor terenuri de care dispune ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren stilneed stilneed buna ziua.am primit un teren in concesiune si se zvoneste ca sa dat o lege cum ca pamanturile concesionate se dau in proprietate.este adevarat?multumesc ... (vezi toată discuția)