avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Viza de intrare in Romania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Viza de intrare in Romania

Buna ziua,sunt cetatean roman,student doctorand in Germania.Vreau sa-l aduc cu mine in tara pe prietenul meu care este cetatean indian si are viza de studii ptr.Germania,fiind si el doctorand.Spuneti-mi ,va rog,are nevoie de viza ca sa poata intra si sta ,10 zile, in Romania?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 12:49, 13 Noiembrie 2013
Are nevoie de viza turistica. Mergeti la ambasada Romaniei din Germania si solicitati viza turistica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la libera circulatie ue al unui cetatean turc cu permis de sedere in romania patruzeci patruzeci Buna ziua, Avem situatia urmatoare: cetatean turc, venit la studii superioare la zi de lunga durata in Romania cu pasaport valabil si viza asteapta sa i se ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza pentru cetatean indian malinaileanab malinaileanab Buna ziua, As dori sa aflu cum poate sotul meu,cetatean indian,sa obtina o viza de scurta sedere in Romania pentru a merge impreuna de sarbatori la parintii ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean indian GeorgianaK GeorgianaK Buna ziua. Prietenul meu este cetatean indian si am dori sa ne casatorim in vara lui 2011 in India. Problema mea este ca nu stiu pentru ce viza sa aplic ... (vezi toată discuția)