avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata furnizor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata furnizor

Buna ziua.va rog sa-mi spuneti daca este corect ca in cazul in care coletul unui furnizor se plateste cu chitanta ramburs,dar pe numele currierului,ca aceasta sa fie operata ca plata si cum se inregistreaza in acest sens dpdv contabil (de client)?Currierul vireaza banii prin banca(in cont colector),deci nu se poate emite chitanta.Va multumesc pt. ajutor.
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 11:01, 13 Noiembrie 2013
o inregistrati ca si plata efectiva 401-5311 ptr ca pe ramburs scrie suma primita de catre curier in cval la factura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie cont colector RobertR RobertR Buna ziua, Colaborez cu o firma de curierat pentru a livra produsele catre client iar clientul plateste contravaloarea lor ramburs, pe baza de chitanta ... (vezi toată discuția)
Am emis chitanta dar am incasat prin banca vioviod vioviod Vand marfa in tara prin firme de curierat. 1. eu am trimis coletul cu marfa iar in colet am bagat factura si chitanta care reprezinta contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)