avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut bancar

Stie cineva la cat timp dupa semnarea unui contract de credit de catre o persoana fizica apare acea persoana ca avand un credit la Biroul de Credit?
Cel mai recent răspuns: Stefan021 , utilizator 12:04, 19 Noiembrie 2013
In mod normal imediat. In practica depinde de momentul in care functionarul bancii raporteaza creditul la biroul de credit. Poate dura 2-3 zile.
multumesc!
Sunt banci care raporteaza in aceeasi zi, sunt altele care la sfarsitul lunii, asa ca daca doriti sa accesati doua credite in acelasi timp, aveti grija :).
In momentul in care analistul bancii face propunerea pentru Comisia de Credit el a facut deja toate verificarile necesare, inclusiv cea la Biroul de Credit. Eu asa am inteles. Daca gresesc va rog sa ma corectati!:help:
Da, asa este.

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu acte false Dinte Dinte Buna seara! As dori sa stiu si eu cine este raspunzator pentru acordarea unui credit de nevoi personale cu acte false? In ce masura poate fi tras la ... (vezi toată discuția)
Declaratie in fals credit prima casa Anonimmm2017 Anonimmm2017 Salut tuturor. Am o problema destul de complicata. Sa incepem cu inceputul. Acum 1 an am aplicat pentru prima casa si am fost respins atunci cand a ... (vezi toată discuția)
Vanzare garsoniera, cumparatorul ia credit Cm1234 Cm1234 Buna ziua, Am o garsoniera pe care doresc sa o vand. Am gasit cumparatorii si am aflat ulterior ca 15% din suma este din fonduri proprii iar ptr 85% vor lua ... (vezi toată discuția)