Buna ziua ,un domn a cerut sistare pensiei de intretinere pe motiv ca a achitat in avans la notar o suma de bani printr-o simpla declaratie si instanta i-a facut compensarea ,,,,este posibil asa ceva??????
Se pare ca este din moment ce s-a si facut.
In afara de declaratie, ar fi fost nevoie si de o recunoastere a creditorului sau si de alte dovezi.
Atacati hotararea daca mai sunteti in termen.
dar in ce conditii de lege se sisteaza pensia?
imi puteti da un art. d elege din NOUL COD DE PROCEDURA ?
si ce dovezi sa ii cer ?
recunoastere cum sa ii cer prin interogatoriu
acea declaratie am cerut nulitatea ei
Pensia se sisteaza daca copilul devine major si nu mai urmeaza cursuri sau urmeaza cursuri dar e si angajat, se intretine singur.
Pensia poate fi ceruta inapoi ca nedatorata daca parintele a platit fara ca respectivul copil sa fie in drept sa primeasca.
Daca a platit mai mult decat datora, poate cere compensare cu ce urmeaza sa plateasca.
Care e situatia de fapt ?
Cand am vb de recunoastere, m-am referit la cel care primeste sa recunoasca cum ca a primit pensie in avans, sa confirme ca ce declara parintele e adevarat.
acei bani nu au fost dati in avans niciodata,doar scriptic ,
este vorba de o suma foarte mare vreo 20,000 euro
si domnul a facut 2 contestaqtii la execurtare si amandoua au fost respinse si acum incearca cu sistare..se foloseste de acea declaratie ...dar clienta are o hotarare definitiva prin care il obliga la plata pensiei
Shakespeare spunea "ceva-i putred in Danemarca". La fel si aici, ceva nu miroase a bine. De ce nu dati tot contextul spetei? Ce e cu declaratia aia la notar?