avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Venitul net pentru subventia de incalzire
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Venitul net pentru subventia de incalzire

Buna ziua,
Am un salariu brut de 1240 ron.In urma darilor catre stat, mi-a ramas NET 950ron. Din acestia mi-a oprit popririle de la banci 450 ron si am mai luat 500 ron. Suma de 500 este si pe fluturasul de salariu.
Pe adeverinta pentru dosarul de incalzire la venitul net mi-a trecut 950 ron.Este corect 950 sau 500.
La dosarul de incalzire cere adeverinta cu venitul net lunar.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 12:59, 13 Noiembrie 2013
Este corect 950 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta salariu net pt ajutor incalzire mariammm mariammm pe fluturasul de salariu apare rubrica venit net, iar la final rest plata(mai mic cu cca. 1oo ron decat venitul net). Pe adeverinta pt ajutor incalzire mi-a ... (vezi toată discuția)
Problema cu salariu. serban_alin serban_alin in fisa postului la rubrica "salariul si conditii de salarizare" , sunt spef\icificate urmatoarele: - salariul de baza lunar burt de 1386 brut, net 1000 lei ... (vezi toată discuția)
Probleme proprire salariu a_alex22 a_alex22 Buna ziua am si eu o problema . Am avut un imprumut in banca la care am achitat 3 ani dar ultimii 2 ani nu am mai putut. Am fost dat in judecata si sa luat ... (vezi toată discuția)