avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reziliere contract ROM*******
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reziliere contract ROM*******

Buna ziua, am si eu nevoie de ajutorul dvs in ceea ce priveste rezilierea contractului la Rom*******. In martie 2013 am solicitat o viteza mai mare la internet dar nu mi s-a spus ca odata facuta aceasta modificare mi se va schimba perioada contractuala si in urma cu 2 saptamani am facut o solicitare de reziliere a contractului pe motiv ca imi schimb domiciliul iar la cel actual am abonament.
Mi s-a cerut fatis o taxa de reziliere in valoare de 167 de euro daca doresc sa imi reziliez contractul inainte de data expirarii acestuia. Mentionez ca nu am beneficiat de nicio reducere sau sa alte gratuitati. Cum pot aplica legea 161/2010 sau ce as putea sa fac sa nu platesc acea taxa care este foarte mare si nu imi permit financiar?

Multumesc
Valentina

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie zsoli71 zsoli71 Buna ziua, Am solicitat la Vodafone rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei contractuale. Vodafone mi-a raspuns ca trebuie sa platesc taxa de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Aurela Aurela Am un contract la Romtelecom care expira la 30 martie 2015, telefon fix si internet. Doresc rezilierea gratuita a contractuluiconform legii 161/2010, dar ei ... (vezi toată discuția)