avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... iesire din tara cu minor fara procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iesire din tara cu minor fara procura

Buna ziua,
Am un fiu care pe data de 25 noiembrie va implini 18 ani. Pot iesi ca si parinte cu el din tara pe data de 23 (adica mai are doua zile pana la majorat), fara procura semnata de tata? Ar trebui sa plecam cu avionul pe 23 si avem bilet de intoarcere pe 30 la Dublin unde este si tatal. Astept un raspuns cat mai rapid. Va multumesc anticipat pentru sprijin.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:50, 13 Noiembrie 2013
Buna ziua,

va trebuie procura.

Costi Boncu
Din pacate nu.
Legal, nu. Si cu doua zile inainte, tot minor e.
Mergeti la aeroport cu tot cu copil, ori va intelegeti cu politia de frontiera sa va lase ( poate va ofera o solutie ) ori schimbati biletul.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Aveti aici conditiile de calatorie minori.Sunati la Politia de Frontiera si intrebati,eu am sunat cu o problema asemanatoare si mi-au dat toate informatiile.Aveti acolo trecute conditii calatorie sus in dreapta.Aveti si un nr.de telefon pentru informare,dar eu cred ca nu puteti iesi.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
de ce s-o complicam, trebuie procura de la tata sau mutata calatoria. nu va bazati pe vreo intelegere cu politia de frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare iesire din tara minor! Andyandy22 Andyandy22 Salut, am 17 ani si as vrea sa stiu exact ce acte imi trebuiesc pentru a pleca din tara timp de 2 saptamani. Stiu doar ca imi trebuie procura de la ambii ... (vezi toată discuția)
Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)