avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indicatorul social de referinta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indicatorul social de referinta

Buna ziua.
Stie cineva daca acest indicator social de referinta se intentioneaza a fi marit VREODATA?
Am 52 de ani si sunt in somaj de la 01.01.2013. Am un somaj de 516 lei. Este usor sa va imaginati cum ma pot descurca cu banii acestia. Caut de munca peste tot: ziare, on-line, site-uri de job-uri, ANOFM. O fi varsta de vina? Piata muncii mai ofera doar job-uri in call-center unde se angajeaza tineri sau in vanzari dubioase.
Oare mai am vreo sansa sa muncesc anii acestia pe care ii am pana voi avea dreptul sa ma pensionez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 13 Noiembrie 2013
In prezent, valoarea indicatorului social de referinta este de 500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii persoane aflate in evidenta amofm gbranzoi gbranzoi Fiica mea este absolventa a facultatii de medicina. Dupa licenta s-a inregistrat la somaj sector 2. A primit ajutor de somaj pe luna decembrie 2010, iar de la ... (vezi toată discuția)
Prima de angajare cristihl cristihl Cum pot beneficia de prima de angajare de 500 de lei,fiind absolvent de liceu ,am primit somaj 2 luni dupa care m-am angajat pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)
Retragere master-suma egala cu indemnizatia de somaj CazacuMaria CazacuMaria Buna Ziua! In iulie 2013 am absolvit o facultate si pe data de 30.09.2013 am depus dosarul pentru somaj. Pe 01.10.2013 am incheiat un contract individual de ... (vezi toată discuția)