avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte pierdute
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte pierdute

Poate cineva sa imi spuna ce ar trebui facut in cazul pierderii unor acte in original? (pe langa demersurile de eliberare a unui duplicat) Trebuie ele declarate pierdute? Unde?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:32, 14 Noiembrie 2013
Daca e vorba de acte de stare civila sau de identitate nu trebuie sa declarati niciunde pierderea.
Cand completati cererile de eliberare a duplicatelor sau a cartii de identitate veti scrie la motiv ''pierdere'', asta e tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere certificat de casatorie marcu_gheorghe marcu_gheorghe actul de casatorie s-a pierdut,pentru a fi declarat in ziar pierdut trebuie sa fie feclarat de amandoi?pentru obtinerea altui act de casatorie (vezi toată discuția)
Cerere duplicatului certificatului de nastere in romania anuleaza certificatul de nastere anterior ? larissa156486 larissa156486 locuiesc in italia de 10 ani ... am facut actele pentru obtinerea cetateniei italiene acum 2 ani dar pt moment actele predate ( dintre care si certificatul de ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie ptr. preschimbare certificat de nastere (vezi toată discuția)