avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cazier fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cazier fiscal

ma intereseaza si pe mine daca intarzierea platii impozitului pe masina se inscrie in cazierul fiscal
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 19:38, 13 Noiembrie 2013
Nu.
Cititi aici ce contine cazierul fiscal :
www.avocatnet.ro/content/art...
si aici :
:Atentie! Cazierul fiscal si certificatul de atestare fiscala sunt doua documente diferite. Cazierul fiscal contine toate faptele savarasite de un contribuabil, care sunt sanctionate de catre normele fiscale, financiare, vamale si cele ce tin de disciplina financiara. Certificatul de atestare fiscala reflecta modul de indeplinire a obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor, contributiilor si a altor venituri datorate bugetului general consolidat al statului.:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acopera cazierul fiscal? djtudor djtudor cazierul fiscal mentioneaza si daca sunt impozite si taxe neplatite. intrebarea mea este, sunt verificat pe raza judetului unde am domiciliul sau mi se ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat fiscal Adi Lungu Adi Lungu Buna seara. Am inteles ca, in vederea desfiintarii firmei, am nevoie si de un certificat fiscal care sa ateste ca respectiva firma nu are datorii la stat. M-ar ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat cazier fiscal MIMmih MIMmih Buna ziua, As nevoie sa obtin un certificat de cazier fiscal. Intrebarea este, unde trebuie sa ma adresez cu o asemenea cerere? Mentionez ca la adresa de ... (vezi toată discuția)