avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita

buna seara ,o prietena de a mea a avut proces cu fostu ei sot ,procesul a fost castigat de el ,bine inteles si copilul ,mama lui a primit program de vizita la domiciliu copilului,dar nu poate merge la el in vizita din cauza statutului financiar,la telefon il suna pe copil dar tatal refuza sa il dea sa vorbeasca cu el ,ce se poate face in cazul asta ? multumesc
Cel mai recent răspuns: lorena84 , utilizator 23:07, 13 Noiembrie 2013
Ce inseamna ca nu poate merge la el din cauza statutului finaciar? Este in alta localitate?

Sentinta este definitiva sau mai pot fi declarate cai de atac?
da este in alta localitate ,ce se poate face ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizita malisa malisa Buna ziua. am custodie definitiva si irevocabila obtinuta inainte de a se schimba legile. Eu sa ma aflu in alta tara cu copilul meu . Nu de mult sa hotarat ... (vezi toată discuția)
Părinţi divorţaţi, ore de vizită copil minor sebestyenrozalia sebestyenrozalia Bună ziua! Prietena mea este într-o situaţie, nu ştiu cum să o denumesc mai exact, decât penibilă. Pe scurt, părinţii divorţează (abuz emoţional ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor lilian2 lilian2 Va rog sa ma ajutati In urma unui proces indelungat, in sentinta civila am obtinut custodia in comun, si program de vizita minor ,primul si al treilea ... (vezi toată discuția)