intrebarea mea este: are dreptul mama unui minor sa renunte la pensia de intretinere da la tatal sau? eu am fost azi la mediator unde am aflat ca mama ficei mele nu avea acel drept sa renunte la pensie alimentara a ficei mele. in urma cu 7 ani a refuzat pensia din partea mea si sa facut prin notar acel act.acum dupa acest timp ma trezesc ca vrea pensie de intretinere cu care sunt de acord dar problema este ca vrea cu trei ani in urma.e posibil asa ceva daca pina in acest moment nu a cerut nimik acum sa-mi ceara din urma avind dovada prin care a renuntat?va rog daca se poate sa-mi raspundeti ca sunt bagat in ceata de ce se intimpla.multutmesc tuturora
Problema este complexa.
Mama nu avea dreptul de a renunta ca erau banii copilului si nu ai ei.
Pe de alta parte, nu conteaza ca a renuntat pentru ca nu mai poate primi acesti bani decat daca vreti sa ii platiti dvs.
Ma refer la banii de acum 7 ani.
Nu stiu pe ce anume va judecati.
Daca considerati ca exista probleme mergeti la avocat cu actele sa va consilieze si eventual sa va reprezinte in instanta.
Nu cunosc ce se urmareste si fiecare caz are particularitatile lui, specificatii care trebuie analizate dincolo de ceea ce se vede pentru a se vedea ceea ce se vrea...
E posibil sa credeti ceva si sa fie vorba de altceva si sa fie vorba doar de o diversiune...si sa primiti lovitura exact de unde nu va asteptati...
aveti dreptate domnule avocat dar va rog sa-mi scuzati insistenta.azi am fost chemat la mediator pentru informare ca:fosta sotie doreste sa mearga in instanta pentru pensie de intretinere din data inaitari actelor dar mai doreste sa platesc pensie si din urma cu trei ani.in anul 2002 am avut divortul si stabilirea pensiei alimentare,as vrea sa stiu si cine se supune cheltuielilor de judecata?
In mod normal dreptul la pensie este pe ultimii 3 ani.
Dar...daca are avocat inteligent ar putea sa scoata bani de la dvs.
Mai depinde insa si cum va aparati dvs. ca dreptatea se spune ca este mereu undeva la mijloc...si intrebarea este adesea aceea unde se afla mijlocul...?