avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titluri de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titluri de proprietate

Buna,

Daca am un pamant dat in asociatie si in fiecare an ni se da grau sau bani in caz ca nu doresti graul. Pe acel pamant nu platesc impozit, plateste cel la care e in asociatie. Pe titlurile de proprietare sunt eu cu fratele meu si o matusa. In fiecare an matusa mea a ridicat graul sau banii pe acel pamant fara sa stiu acest lucru. Eu am fost plecat o perioada din tara si nu mi-a spus de existenta acelor bani. Cum pot proceda in acest caz? Banuiesc ca este vinovat si cel care i-a inmanat acesti bani. Eu cred ca trebuia sa fiu de fata si sa semnez pentru acei bani. Va rog sa ma indrumati ce ar trebui sa fac pentru a-mi recupera banii.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Mi-a ridicat graul cu o copie dupa titlul de proprietate,va rog sa ma ajutati, multumesc! carmenduma carmenduma Buna ziua, am o problema si nu stiu ce sa fac, am avut grija de bunica mama tatalui meu, aceasta a murit si mi-a lasat mie casa si pamanturile ei, tata a mai ... (vezi toată discuția)
Arenda 2018 Lisonelta400 Lisonelta400 Mie arendasul mi-a dat 35197,50 lei pe anul 2018. Am citit la ANAF ca se plateste impozitul la suma de 550 de lei tona de grau. In realitate eu am primit 650 ... (vezi toată discuția)
Moștenire pământ EugenioAmi EugenioAmi Eu și fratele meu am moștenit de la părinți 3 pogoane de pământ undeva la țară. Fratele meu ia anual bani pe tot plus grâu sau făină sau altele de ... (vezi toată discuția)