am obtinut o sentinta care nu a fost atacata pentru anulare pentru un rau platnic al meu cu suma de 6200 lei. judecatoria a emis ordonanta de plata in acest sens.
evident debitoarea nu a platit nici acum.
ce trebuie sa fac in continuare ? ordonanta este data de judecatoria timisoara iar debitoarea este in slatina olt.
este suficient daca duc sentinta la un executor judecatoresc ? in timisoara sau in slatina ?
stiu ca nu voi avea ce sa execut pe firma deoarece a avut atita "prezenta de spirit" sa vinda intre timp totul de pe firma si acum nu mai sint active deloc pe firma.
este asociat unic si administrator unic.
intrebare: daca nu am ce executa silit ce pot face ? ma pot indrepta impotriva administratorului ? suma nu este de natura sa pot incepe o insolventa.
Nu. Chiar si in procedura insolventei ar fi fost necesar pentru atragerea raspunderii patrimoniale a administratorului, dovedirea culpei acestuia in administrarea societatii avand ca rezultat crearea unei pagube in patrimoniul societatii.
Dar e bine sa mergeti la executor, sa nu cadeti dumneavoastra in patima pasivitatii, cu atat mai mult daca creditoarea este o societate.
Mergeti la un executor din circumcriptia curtii de apel unde se afla sediul societatii debitoare. In legatura cu vanzarea bunurilor debitoarei, incercati a actiune revocatorie in instanta.
Executare silita
barbu.laura10
Am avut un proces la Craiova,unde s-a produs un accident cu masina.Am castigat procesul.Acum am in sentinta definitiva decizia care o obliga pe vinovata sa imi ... (vezi toată discuția)
Informatii
MM1968
Daca am o sentinta judecatoreasca impotriva unui cetatean strain , ce trebuie executat silit el fiind dintr-o tara membra UE , dar nu imi permit un avocat ... (vezi toată discuția)