avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neperfectarea actelor in evidentele politiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neperfectarea actelor in evidentele politiei

Buna ziua,
In anul 2007 am vandut o motocicleta, am radiat-o de la circa financiara, am facut contract de vanzare cumparare si personal m-am dus cu noul cumparator cand a inregistrat-o la circa financiara de unde apartine dupa care i-am inmanat actele in original, dar pana in prezent acesta nu a perfectat actele la politie.
Va rog sa imi spuneti care este procedura pentru a radia motocicleta din evidentele politiei intrucat este posibil sa apara probleme tip rovinieta sau asigurare (fiind obligatiile proprietarului).
Ma intereseaza catre ce instanta trebuie sa ma adresez eu fiind domiciliat in sectorul 6 Bucuresti iar el in momentul incheierii contractului locuia in sectorul 1.
De asemenea care este procedura ? ma adresez direct instantei ? ce trebuie sa solicit in plangere ?
Pot aparea neplaceri de tipul sanctionarii mele (amenzile pentru rovinieta si asigurare se dau proprietarului) pana sa dovedesc eu ca nu mai sunt proprietar in evidenta politiei inca mai apar si decat sa astept sa ma plimb mai tarziu prin instante mai bine acum.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme cu inmatricularea alexandru88 alexandru88 Salut! Acum ceva timp am cumparat o masina si am facut toate actele cu proprietarul.Toate buna si frumoase,am facut asigurare pe numele meu,si vroiam sa ma ... (vezi toată discuția)
Circulatie auto inscris pe numele altuia catalin6916 catalin6916 Buna seara,sunt nelamurit cu o problema:am cumparat o masina de curand(dacia solentza)si am auzit mai multe pareri.cat pot circula cu masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovineta els els In anul 2010 am vandut masina.Incepand cu anul 2011 am inceput sa primesc amenzi pt.circulatie fara rovineta.Am trimis contestatie la judecariile de pe raza ... (vezi toată discuția)