In anul 2010 am vandut masina.Incepand cu anul 2011 am inceput sa primesc amenzi pt.circulatie fara rovineta.Am trimis contestatie la judecariile de pe raza localitatii unde s-a constatat contraventia pt.anularea amenzii.Am inteles ca pt.a nu mai primi amenzi trebuie sa il dau in judecata pe noul proprietar.Eu detin doar adresa din actul de vanzare-cumparare care este in alta localitate decat a mea.Cum trebuie sa procedez sa nu mai primesc amenzi?
Daca primiti amenzi de rovinieta inseamna ca nu ati radiat masina pe care a-ti instrainat-o de la politie, iar noul proprietar nu a inmatriculat-o pe numele lui.Procedati in consecinta.
Multumesc pentru raspuns
In momentul instrainarii (anul2010) nu stiam ca trebuie sa merg si la politie sa o radiez .Am sters masina doar din evidenta la circa financiara .
Din anul 2007 nu se mai poate radia masina in lipsa noului proprietar iar acum acesta circula fara rovinieta iar amenzile imi sosesc mie .
Am inteles ca trebuie sa il dau in judecata . Cum se procedeaza pentru ca nu stiu ?
Nu exista ceva mai simplu ?