avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoala de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoala de soferi

Buna ziua. As dori sa stiu daca o scoala de soferi poate sa imi interzica sa ma inscriu la o alta. Mentionez ca m-am apucat de scoala de soferi in urma cu cateva luni, dar nu am mai putut urma cursurile din motive obiective. Acum ei ma suna si imi spun ca daca nu o achit in totalitate sau le platesc orele individual, le sta in drept sa imi interzica sa ma mai pot inscrie la o alta scoala in urmatorii trei ani.

Alte discuții în legătură

Transfer scoala de soferi Alex933 Alex933 Buna, am o mica problema si as fi foarte recunoscător daca ma poate lamuri cineva. In 2016 am fost înscris la o școală de șoferi, pe care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Transfer scoala de soferi Alex933 Alex933 Buna, am o mica problema si as fi foarte recunoscător daca ma poate lamuri cineva. In 2016 am fost înscris la o școală de șoferi, pe care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Fals in acte iulianamaria25 iulianamaria25 Am inceput cursuri pentru Scoala de Soferi in urma cu un an. Dupa scurt timp,o problema medicala m-a facut sa renunt. Nu am facut ore de legislatie,doar 2 ore ... (vezi toată discuția)