avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... fals in acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

fals in acte

Am inceput cursuri pentru Scoala de Soferi in urma cu un an. Dupa scurt timp,o problema medicala m-a facut sa renunt. Nu am facut ore de legislatie,doar 2 ore de practica,despre care am aflat ulterior ca erau ilegale. Instructorul mi-a cerut 300 de lei,banii i-am achitat insa dansul, nu i-a achitat catre Scoala , iar acum nu ma pot inscrie la o alta Scoala , deoarece nu am fost retrasa de la respectiva institutie. Ce pot face in acest caz ?:(
Cel mai recent răspuns: Fryzeru_2 , utilizator 19:23, 19 August 2016
cum se numeste scoala de soferi in cauza???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi ContSters327623 ContSters327623 Buna ziua! Am inceput o scoala de soferi si nu stiu daca o voi mai termina fara sa nu fiu furata la greu si umilita groaznic. Am luat PROBA TEORETICA DIN ... (vezi toată discuția)
Obligatii instructor auto GFAdr. GFAdr. Buna ziua ! Am inceput sa fac scoala de soferi in luna mai.. Instructorul meu auto nu m-a mai chemat la o ora practica de o luna si ceva, iar ore pentru a face ... (vezi toată discuția)