avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transfer scoala de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transfer scoala de soferi

Buna, am o mica problema si as fi foarte recunoscător daca ma poate lamuri cineva. In 2016 am fost înscris la o școală de șoferi, pe care nu am mai facut-o, am făcut doar legislația, mentionez ca am plătit avansul. De curând am vrut sa ma înscriu la alta scoala de soferi si mi sa spus că trebuie să imi închei socotelile cu scoala veche ca sa ma poată înscrie. Bun, acuma problema e in felul urmator, scoala veche imi cere sa achit scoala integral minus pretul carburantului din motiv că nu am făcut orele de condus, este posibil si legal asa ceva?

Alte discuții în legătură

Transfer scoala de soferi Alex933 Alex933 Buna, am o mica problema si as fi foarte recunoscător daca ma poate lamuri cineva. In 2016 am fost înscris la o școală de șoferi, pe care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare preț școală soferi Saraha Saraha Bună ziua, Anul trecut am achitat integral o școală de șoferi, iar anul acesta, având în vedere creșterea carburanților, școala a ridicat prețul. ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare contract andreea-deea andreea-deea M-am inscris la scoala de soferi TEO in aprilie 2010. Deoarece nu am fost plecata din tara o perioada, am fost la orele de legislatie in decembrie2010-ianuarie ... (vezi toată discuția)