avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Schimbare preț școală soferi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Schimbare preț școală soferi

Bună ziua,
Anul trecut am achitat integral o școală de șoferi, iar anul acesta, având în vedere creșterea carburanților, școala a ridicat prețul. Acum ei îmi cer să aduc alți bani pentru a ajunge la prețul actual al școlii. Este normal?
Mie nu mi se pare, adică dacă eu îmi cumpăr un măr azi cu 2 lei și maine e 3, nu o sa ma duc sa dau diferența vânzătoarei doar pentru că prețul e altul acum. Aștept cu nerăbdare lămuriri. Adică vi se pare corect? Ar trebui să achit?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2022
Saraha, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:21, 4 Iunie 2022
Daca ai făcut cursurile, nu e normal sa dai diferenta, dar daca mergi acuma cu masina cand carburantul e dublu...
Cititi si contractul, poate gasiti ceva raspunsuri acolo.
Daca vorbim de normalitate, ganditi-va ce ati face dvs in locul scolii. Daca va confruntati cu vreo.... 200 scolari care au achitat in avans ca sa-si rezerve locul. Sau mai multi?
Sa stiti insa ca scoala are o portita de iesire, si ea este legala (nu are voie sa lucreze in pierdere): va returneaza banii si gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară postliceală Nicoleta444 Nicoleta444 Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa ... (vezi toată discuția)
Transfer scoala de soferi Alex933 Alex933 Buna, am o mica problema si as fi foarte recunoscător daca ma poate lamuri cineva. In 2016 am fost înscris la o școală de șoferi, pe care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Transfer scoala de soferi Alex933 Alex933 Buna, am o mica problema si as fi foarte recunoscător daca ma poate lamuri cineva. In 2016 am fost înscris la o școală de șoferi, pe care nu am mai ... (vezi toată discuția)