avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru poze postate pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru poze postate pe internet

Buna seara ,ma scuzati de deranj... am si eu o nelamurire daca se poate sa ma ajutati va rog frumos...:Am stat cu o fata timp de 1 an si 10 luni dupa care ne-am despartit si am avut amandoi niste poze mai intime doar in lenjerie... si au scapat pe net ... si ma trezesc ca dupa 2 luni si ceva de cand nu am mai vorbit cu ea .. a facut plangere la politie impotriva mea... m-au chemat am dat declaratie ,le-am spus tot si cui i-am trimis eu pozele pe facebook la prieteni ... au chemat ca martor pe cativa dintre prietenii mei si cam atat.... in citatia respectiva in care trebuia sa vina la politie ca martor scria dosar penal... ce se poate intampla ? eu nu am mai avut legatura cu ea de mult timp.... plus ca in declaratia ei.. in plangere .. sunt mai multe declaratii mincinoase.. ce se poate face? si daca iau amenda penala apare in cazier? pentru ca vreau sa dau in cadru militar ..Va multumesc frumos si ma scuzati de deranj ,o seara buna ! Astept un raspuns daca se poate ! Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2013
mihaimihai86, utilizator
Cel mai recent răspuns: ilmir1 , utilizator 05:04, 19 Noiembrie 2013
In urma plangeri fetei e NORMAL sa se declanseze o ancheta. Ai fost chemat tu, prietenul tau etc.
E foarte posibil ca ancheta politiei sa te scoata nevinovat si la revedere. Faptul ca ai fost sa dai lamuriri nu inseamna ca ancheta va ajunge mai departe.

Ce m-au intrebat am spus tot ce s-a intamplat nu am mintit nimic,am spus totul pe fata.. trebuia sa spun mult mai multe dar mi-a fost mie rusine de rusinea ei.. daca spuneam totul despre ea mai mult ca sigur o dadea parintii afara din casa si ii creeam multe probleme..Am avut nervi si am fost suparat si am trimis pozele unor prieteni apropiati pe facebook pe privat ... nu am postat nimic... de acolo nu stiu cum au scapat de a aflat toata lumea de ele si asa a depus plangere impotriva mea...si daca stiti ... daca iau amenda penala se vede in cazier? pentru ca cea administrativa nu se vede.... am inteles ca se reabiliteaza dupa 3 ani cea penala.... unii spun intr-un fel altii intr-un alt fel... nu stiu pe cine sa cred si dupa cine sa ma iau..
Cand ma certasem cu ea si am avut suparari si am avut nervi.... ii spusesem ca o s-o fac de ras... etc dar am vorbit cu unchiul ei si am cazut de acord sa isi vada fiecare de viata lui .. si ce a fost a fost... si ea a venit la politie cu probe... ce am vorbit eu cu ea in trecut plus 4 poze pe o Coala A4 ca si cum ar fi fost aruncate la ea in comuna ... si sa depuna plangere dupa aproape 2 luni de zile ..eu nestiind cine a aruncat pozele s-au daca s-a facut vre-o magarie ceva... multi au incercat sa ne desparta pe parcusul a 1 an si 10 luni si din partea ei si din partea mea... ea considerand ca eu am aruncat pozele si ca am facut-o de ras.. de aceea a depus plangere
Daca cei de la armata fac verificari si solicita ei cazierul, o sa apara si o eventuala amenda administrativa, apare de altfel orice fel de probleme ati avut cu legea.
eu nu am avut nici o problema cu politia pana la plangerea asta.... dosaru asta penal... nici macar amenda de autobuz... nimic nimic

Alte discuții în legătură

Hartuire sau santaj? caceramona caceramona buna ziua, am o prietena care are probleme cu fostul prieten , dupa ce a decis sa se desparta de el pt ca o batea .. acesta nu ii da pace a facut rost de ... (vezi toată discuția)
Fotografie postata pe un site de socializare- plangere penala? CsabiAlexa CsabiAlexa Buna Ziua , ieri seara am facut un grup cu niste prieteni si prietene pe facebook , am povestit si unul dintre prieteni a postat o poza cu el in opostaze goale ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)