Cu oarecare amaraciune in suflet remarc faptul ca in tot topicul am fost destui de putini cei care am incercat sa dam un sfat dpdv juridic.
Domnilor, suntem pe un forum juridic. Nu suntem jurati intr-un proces ca sa il judecam pe omul acesta care are o problema. INDIFERENT de natura problemei pe care o are, nu mi se pare ok sa incepem sa ii blamam fapta.
@andrey82. Citeste mai atent postarea si-ti vei da seama ca nu ai dreptate iar sfatul tau este nul.
-> Am citit destul de atent. Ceea ce nu se poate spune despre Dvs. Si in loc sa il judec, am incercat sa dau un sfat. Care de altfel poate prinde bine oricui intr-o situatie asemanatoare.
Oricum domnule Petricadracea, daca nu ma insel in tara noastra se aplica principiul nevinovatiei pana la proba contrarie. Pe intelesul Dvs, fiecare e nevinovat pana cand o instanta hotaraste contrariul.
Andrey are dreptate in sensul ca trebuia sa mearga insotit de avocat la politie si sa fi consultat un avocat anterior momentului audierii.
Multumesc domnule avocat pentru interventia Dvs. Altfel lumea de pe aici ar fi crezut ca vorbesc aiurea.