Andrei03 a scris:
ce am mai putut afla astazi e . . . (a spus cu gura lui unui consatean ca a cazut din caruta,pe camp),dar toate astea acum le foloseste impotriva mea,gandind ca are sa scoata ceva banuti,ori "eliminam intrusul"....aduc la cunostinta ca urma sa deschid un magazin in propria curte..si cum unii se simt amenintati ca un"puiandru" le ia panea....restul e usor de dedus.... Da,intradevar trebuia sa merg sa fac o declaratie...in ceea ce priveste celalalt caz,gasit descult pe sosea.
FOARTE BINE!
1) aveți deja o DOVADÃ în favoarea dvs.= folosiți-o/fructificați-o cu tact imediat în folosul apărării dvs., punând acel cetățean ca martor în declarațiile ce vi se vor solicita ;
2) mai mult, respectivul ”consătean” ce a auzit că persoana vătămată i-a mărturisit că ”a căzut din căruță pe câmp”, probabil, n-o fi auzit de unul singur, poate mai era cineva sau un mic grup de cetățeni : e cu atât mai bine pt. dvs. Aveți mai mulți martori în favoarea dvs. și-i veți anihila pofta de procese penale și câștig nemuncit folosind necinstea/viclenia și a-i culege roadele ;
3) cu avocatul ce-l veți angaja : vă puteți întoarce împotriva reclamantului, a acțiunii lui îi zic eu ”mârșave” (în sensul că nu cunosc purul adevăr am încadrat-o între ghilimelele de rigoare), a pretinselor lui probe+Certificatul de la Medicina Legală, a unor posibili martori mincinoși etc etc solicitându-i anumite cheltuieli, despăgubiri pt. defăimare/calomnie etc etc contracararea acțiunii reclamantului prin depunerea unei plângeri pentru denunț calomnios (Art. 259 din Codul Penal : Denunţarea calomnioasă
Învinuirea mincinoasă făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de către o anume persoană, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Producerea ori ticluirea de probe mincinoase, în sprijinul unei învinuiri nedrepte, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.)
Așa cum vă spunem în postarea mea ca răspuns la problema dvs. din ” Joi, 14 Noiembrie 2013, 22:01”, vă spun și acum: curaj și fiți tare! Acționați cu tact !
Vă doresc o seară plăcută și să auzim de bine!