Am o poprire pe salariu pe numele firmei unde lucrez,dar chiar astazi am fost informat tot printr-o comunicare ca mi-a fost pusa aceeasi poprire si pe intregul card de salarii. Intrebarea mea este daca se poate opri de doua ori aceeasi poprire blocandu-mi cardul de salariu cu tot venitul ?
Poprirea a fost infiintata asupra salariului dvs (la firma unde lucrati) si asupra contului/conturilor bancare. Daca vi se retine de banca salariul in intregime sau va retine si angajatorul si banca, discutati cu executorul. El a infiintat poprirea pe conturi, nu stie ca in unul dintre conturi intra salariu. Mergeti si discutati cu el, explicati-i ca s-a oprit la banca suma rezultata din salariu, iar el printr-o adresa catre banca va rezolva problema. Adresa trebuie sa contina dispozitia executorului de a vi se elibera de catre banca suma reprezentant salariul, intrucat retinerea o face angajatorul.
Proprire salar
danuta2002
Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)