avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Am o poprire pe salariu pe numele firmei unde lucrez,dar chiar astazi am fost informat tot printr-o comunicare ca mi-a fost pusa aceeasi poprire si pe intregul card de salarii. Intrebarea mea este daca se poate opri de doua ori aceeasi poprire blocandu-mi cardul de salariu cu tot venitul ?
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 15:03, 16 Noiembrie 2013
nu se poate popri salariul in intregime, se poate popri doar o cota parte din el, se pot popri insa mai multe conturi bancare/venituri
Poprirea a fost infiintata asupra salariului dvs (la firma unde lucrati) si asupra contului/conturilor bancare. Daca vi se retine de banca salariul in intregime sau va retine si angajatorul si banca, discutati cu executorul. El a infiintat poprirea pe conturi, nu stie ca in unul dintre conturi intra salariu. Mergeti si discutati cu el, explicati-i ca s-a oprit la banca suma rezultata din salariu, iar el printr-o adresa catre banca va rezolva problema. Adresa trebuie sa contina dispozitia executorului de a vi se elibera de catre banca suma reprezentant salariul, intrucat retinerea o face angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Poprirea salariului in totalitate ilinca003 ilinca003 Am un card de cumparaturi la care nu am mai achitat mai demult....banca a trecut la executare silita avand hotarare judecatoreasca...pana aici totul bine, dar ... (vezi toată discuția)