avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Rambursarea contravalorii biletului de avion
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Rambursarea contravalorii biletului de avion

Buna ziua,

Am achizitionat un bilet de avion dus-intors Buc-Minneapolis pentru data de 14.12.2013in data de 24.10.2013.Deoarece eu nu mai beneficiez de zile de concediu sa insotesc fata a trebuit sa o las singura.Deoarece in ultimele doua sapatamani are cosmaruri noaptea cu accidente aviatice,fata refuza sa plece singura .In data de 12.11.2013 am trimis mail catre agentia de unde am cumparat biletul si imi spune sa contactez comapania.Am contactat compania care ma trimite din nou la agentie.La primul mail de la agentie imi spune ca pot modifica biletul pana cel tarziu pe 13.11.2013 sau pierd banii(biletul are valabilitate un an spun ei).La adoau revenire primesc alt raspuns:

• fie sa modificati biletul de avion pentru o plecare in decurs de 1 an de la data emiterii biletului de avion cu penalizarile si diferentele de tarif aferente, daca aceasta modificare se face cel tarziu pana la data de 20/11/2013
• fie va putem rambursa taxele de aeroport nefolosite in suma de 99 EUR (puteti solicita acest lucru in termen de 360 de zile de la data emiterii biletului de avion); rambursarea taxelor de aeroport se va face in RON la cursul BNR din ziua solicitarii rambursarii intr-un cont specificat de dumneavoastra sau cash la sediul agentiei noastre
Deci daca sesizati se schiba data pana la care pot face modificarea biletului.
In concluzie va rog sa ma indrumati cum trebuie sa procedez pentru recuperarea cel putin a jumatate din suma achitata.Mentionez ca nu am avut nici un fel de indicatii despre taxele incluse in bilet si cand am vrut sa fac rezervarea online pretul era de 990 euro(sist a dat eroare) dupa care m-a sunat cineva de la agentie sa-mi ofere un alt bilet dar brusc retul a crescut la 1156 euro(cel achitat in final)..
Multumescv!


O zi buna !

Alte discuții în legătură

Buna ziua in luna iulie anul trecut am cumparat de la o agentie ... Radulavynya Radulavynya Buna ziua In luna iulie anul trecut am cumparat de la o agentie de turism online 3 bilete de Avion pe ruta Bucuresti - New York si retur. A intervenit ... (vezi toată discuția)
Bilet de avion (delta airlines & klm) ContSters309037 ContSters309037 Buna ziua/seara tuturor, M-am decis ca anul acesta sa imi petrec sarbatorile de iarna la 30 grade si mai exact in Filipine. De ce tocmai acolo ? Motivul ar ... (vezi toată discuția)
Pierdere bagaj cursa aeriana wiss air adrian-adm. adrian-adm. In perioada 19-26.06.2017 am efectuat o excursie pe cont propriu in mai multe tari din Europa.La final, la plecare din aeroportul KOLN - Germania am predat un ... (vezi toată discuția)