avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea imi permite sa fiu si administrator si director?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea imi permite sa fiu si administrator si director?

Buna ziua. Am si eu o intrebare:
Avand in momentul de fata un SRL si ocupand pozitia de unic administrator pot sa solicit sa fiu angajat la firma mea pe pozitia de director general? Mai exact acum legea imi permite sa fiu si adm si director?
Cel mai recent răspuns: Natallya , utilizator 12:33, 15 Noiembrie 2013
Potrivit Legii nr.31/1990, art.196 ind.1 alin.3, asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societăţii cu răspundere limitată al cărui asociat unic este.

Prin urmare, in calitate de asociat unic puteti cumula si calitatea de salariat al societăţii cu răspundere limitată al cărui asociat unic sunteti.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil si administrator is director general? INVICTUS_5 INVICTUS_5 Intr o s.c. o persoana poate avea si calitatea de administrator si sa fie angajat cu cim in functia de director general? (vezi toată discuția)
Administratorul unui srl are contract de munca? raluca tvs raluca tvs Daca se poate as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva care a experimentat o astfel de situatie: In cadrul unei compani de tip S.R.L administratorul isi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire! stanceni stanceni Poate sa-mi spuna si mie cineva daca pana la urma urmelor, cu toate modificarile Legii31/1990 este posibil ca asociatul unic/administratorul sa fie salariat ... (vezi toată discuția)