avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis auto

Buna ziua. Redobandire permisului dupa o sentinta definitiva si trecerea unui an de laaceasta se poate face fara a mai urma cursurile unei scoli auto. Sentinta este pentru consum de alcool fara alte complicatii.
redobindire se face in aceleasi conditii ca si dobindirea cu scoala de soferi examen si toto ...
Pentru a obtine un nou permis de conducere, daca ati avut permis de conducere care a fost anulat, nu mai trebuie sa urmati cursurile de pregatire teoretica si practica desfasurate într-o scoala de conducatori auto autorizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Drept inscriere examen auto JosefC JosefC Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Din cate am aflat de pe acest forum, dupa 1 an de la data pronuntarii sentintei civile, am dreptul sa dau din nou de ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa redobandesc permisul auto? fany74 fany74 Am fost judecat pentru conducere sub influenta alcolului,mi sa dat sentinta si dra avocat mia spus ca pot da din nou la scoala de soferi peste 1 an de la ... (vezi toată discuția)