avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare auto

Am un logan din 2010 cumparat de tatal meu. Acesta din urma a decedat,si dupa toate prcedurile care au fost facute in aceasta privinta am facut si succesiunea la masina. Sa facut pe trei persoane si acum doresc sa vand aceasta masina pentru a cumpara alta masina. mentionez ca in talon si cartea masini tot tatal meu este trecut.
Cum trebuie procedat in aceasta privinta pentru a vinde masina cat mai repede si fara prea multe batai de cap????
Din cate am inteles la vanzarea unei masini trebuie si un fiscal cum ca sa platit impozitul la masina sau ceva de genul.
Cel mai recent răspuns: ContSters305424 , utilizator 14:36, 15 Noiembrie 2013
Tocmai de aceea mai intai o inregristrati la primarie pe numele dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand o masina fara sa o inmatriculez? SDimitrie SDimitrie Buna ziua, Am cumparat de 5 zile un Logan de la o firma cu toate actele facute corect, inclusiv talon pe care scrie instrainat catre.., carte tehnica, ... (vezi toată discuția)