avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport intre santiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport intre santiere

in urma unor sapaturi la un santier, ramane un surplus de pamant care e incarcat intr-o masina si dus la depozitul firmei. Masina e oprita de un politai care cere actele de transport. Ce acte se dau? Eu i-am dat o hartie scrisa la calculator in care povesteam provenienta pamantului si destinatia lui. E suficient?

Alte discuții în legătură

Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca GHMA GHMA Sofer TIR angajat la o firma romaneasca.Am incarcat marfa ptr Olanda si am primit ordin sa scriu un alt CMR cu descarcare in Germania.Am fost oprit de politia ... (vezi toată discuția)
Contract de trnsport international cmr Pintico Pintico Va rog sa imi spuneti daca CMR-ul, contract de transport international, este denumit ca fiind document intracomunitar, atesta provenienta marfurilor, ca fiind ... (vezi toată discuția)