avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Respectul vietii private si al demnitatii persoanei, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Respectul vietii private si al demnitatii persoanei, calomnie

cetatean pakistanez cu rezidenta de Romania(casatorie cu romanca) si Grecia locuind in Grecia de 13 ani si vizitand Romania des racoleaza minore si femei de pe internet le face poze indecente sau normale si in schimbul unei povesti de dragoste sustinand ca si-a vandut internet-cafeul din Grecia,afacere personala ma santajeaza cu poze normale si indecente,cu continutul conersatiilor noastre timp de 2 ani pe care le va publica pe facebook si le va trimite la servici la mine si le va expune pe garduri , in posta la tot blocul unde locuiesc insotite de alte jigniri aduse la persoana mea,folosirea numelui si adresei mele etc.calomnie.
pe data de 9 noiembrie a inceput sa publice pe un facebook creat de el poze cu mine decente si cu o minora impotriva vointei mele(numai inceputul sustinand ca de Craciun imi va face surpriza)imi cere 20.000.euro plus drumurile Atena-Romania plus banii pe telefoane timp de 2 ani cat a durat relatia noastra daca nu amenintandu-ma cu moartea atat pe mine cat si familia mea zilnic,sustinand ca"imi va scoate ochii din cap in fata politiei.
Am depus plangere pe data de 29 sept 2013 la politia minicipala,amenintari cu moartea ,santaj si violarea secretului corespondentei.
Am luat legatura cu fosta lui prietena care a fost o victima in acelasi mod si acesta mai a re 2 plangeri de agresiune la politia municipala din Sibiu. Politia nu a facut nimik pana acum.

[Asteptati raspunsuri. Pana atunci consultati Catalogul consultantilor inscrisi pe forum:
www.avocatnet.ro/content/con...
Studiati profilurile, raspunsurile si daca va hotarati folositi mesageria privata]
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2013
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Amenintari, santaj, hartuire si defaimare alina3345 alina3345 Buna ziua. In urma cu un an, am avut o relatie de un an jumate cu un taximetrist.dupa o luna, a inceput sa ma injure,ii spuneam ca vreau sa ne despartim si ma ... (vezi toată discuția)
Pot fi decăzută din drepturile de mama? alexaa.gheorghe@gmail.com alexaa.gheorghe@gmail.com Buna ziua am o întrebare sunt măritată de 10 ani am un copil de 9 ani si am trimis niște poze nude cu mine la niște bărbați si am niște conversații ... (vezi toată discuția)
Flirt online cu o minoră pe facebook Aurel1 Aurel1 Buna ziua Vreau să ştiu dacă trebuie să îmi fac griji. Am cunoscut o fată din Anglia pe un forum şi după aceea m-a adăugat pe facebook. Eu am peste ... (vezi toată discuția)