Vreau să ştiu dacă trebuie să îmi fac griji. Am cunoscut o fată din Anglia pe un forum şi după aceea m-a adăugat pe facebook. Eu am peste 20 de ani. Am impresia că are probleme psihice, a minţit tot felul de chestii. A spus că are 16 ani şi că a născut recent, că tipul care a lăsat-o gravidă a părăsit-o, că părinţii ei o ameninţă că o dau afară din casă, că suferă de anorexie, aude voci. De câteva ori mi-a spus că încearcă să se sinucidă. De curând a devenit tot mai ataşată de mine şi vorbeam pe facebook zilnic, şi a început să flirteze cu mine, mi-a spus de foarte multe ori că mă iubeşte, apoi avea mereu stări de depresie şi am vrut să o consolez şi i-am spus că o iubesc şi eu. Am flirtat fără nimic sexual, fără trimiteri de poze indecente. Pur şi simplu ne-am spus că ne iubim, i-am spus că e frumoasă şi sexy (pentru că spunea că se simte urâtă şi nimeni nu o place etc.) şi că poate o să ne căsătorim cândva, în glumă.
A doua zi mă contactează mama ei pe facebook spunându-mi că are de fapt 15 ani, că chat-ul este monitorizat de politie şi că o să mă raporteze la poliţie pentru că încerc să îi seduc fata. Am blocat-o pe fată imediat pe facebook şi i-am spus mamei ei că nu am nicio intenţie să o seduc.
Acum sunt foarte îngrijorat. Am făcut ceva ilegal? Repet: nu s-a transmit nicio poză indecentă, nu a existat niciun apel video sau audio. Se poate face închisoare pentru că simplu flirt (nu sexting, nu incitare la sex)? Cel mai grav lucru pe care i l-am spus este că este sexy şi că sunt gelos pe fostul ei iubit pentru că a avut o prietenă aşa frumoasă.
Arestat in anglia
tauzcamelia
buna! va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. am pe cineva care a fost retinut in anglia si urmeaza a fi judecat dar legile acolo sunt diferite da ... (vezi toată discuția)
Sex virtual
ContSters327679
Buna ziua!
Am 27 ani si intr-un moment de exhibitionism am accesat un adult chat (probabil hostat in SUA) unde am etalat webcam-ul (eu fiind nud) si am fost ... (vezi toată discuția)