avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ref. sechestru asigurator cont bancar, dispus de organ ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ref. sechestru asigurator cont bancar, dispus de organ penal vs. procedura insolventa

Sechestru asigurator penal vs.insolventa.
Buna seara .
Pentru cine poate sa raspunda ,va rog.
Cine are prioritate asupra unui cont bancar al unei firme,urmarite penal dar aflata si in insolventa.Organele din procedura insolventei sau organul penal ? Are efecte art.36 din Legea 85/2006 , si asupra sumelor sechestrate de organele penale ?
Multumesc frumos.
O seara buna,
Marius Bote ..

Alte discuții în legătură

Insolventa si raspunderea penala alexa231980 alexa231980 daca o firma este in insolventa si impotriva administratorului este inceputa cercetarea penala privind falsificarea unei file cec noi, in calitate de ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilitati are un administrator de firma daca firma are probleme financiare? iuliazamfir iuliazamfir Sunt administrator la o SC. In cazul in care firma are probleme financiare, indreptandu-se chiar catre faliment, poate avea administratorul probleme, adica pus ... (vezi toată discuția)
Vanzare spatiu comercial,srl in dizlovare ancaalina ancaalina Buna seara, am un srl in dizolvare de catre orc ,am angajat lichidator,dar pe acest srl am un spatiu comercial pe care doresc sa il vand.Am impozitul platit ... (vezi toată discuția)